Reţete de dulceţuri şi murături


Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30120 in /home/droetker/public_html/gelfix/2022/_conn/fct.php on line 5

Toate reţetele cu piersici

Dulceaţă de piersici şi mango

Gelfix Clasic 1:1
Circa 6 borcane a 200 ml
Ingrediente:
  • 750 g piersici cântărite după pregătire 250 g mango
  • 1 plic Gelfix Clasic 1:1 Dr. Oetker
  • 1 kg de zahăr
Pregătire:
Piersicile şi fructul de mango se spală, se curăţă, se taie în bucăţi mici şi se pun la fiert într-o oală înaltă.

Preparare:
Se amestecă plicul de Gelfix Clasic 1:1 cu 2 linguri de zahăr, apoi se adaugă peste fructe şi se omogenizează. Compoziţia se aduce la punctul de fierbere timp de aproximativ 1 minut, amestecând continuu. Se adaugă treptat restul de zahăr şi se fierbe încă 3 minute la foc mare. Se ia oala de pe foc, se amestecă şi se îndepărtează spuma (dacă s-a format). Ulterior, după ce se testează consistenţa dulceţii, se toarnă în borcane cât este încă fierbinte. La final, borcanele se închid cu capac şi se întorc invers, apoi se lasă la răcit 5 minute în această poziţie.
Sugestie
Pentru o dulceață dietetică, cu 40% mai puține calorii, se poate înlocui plicul de Gelfix Clasic 1:1 Dr. Oetker cu o cutie de Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker
Înapoi
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles