Reţete de dulceţuri şi murături


Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30120 in /home/droetker/public_html/gelfix/2022/_conn/fct.php on line 5

Toate reţetele cu piersici

Dulceaţă de piersici şi caise

Gelifiant cu fructoză
Circa 6 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 300 g piersici
  • (cântărite după pregătire)
  • 400 g caise
  • (cântărite după pregătire)
  • 300 ml suc multifruct
  • 1 pachet Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker 1 plic Sare de lămâie Dr. Oetker
Pregătire:
Piersicile şi caisele se spală, se scot sâmburii, se taie mărunt şi se cântăresc 300 g piersici şi 400 g de caise. Se măsoară 300 ml de suc multifruct.

Preparare:
Fructele, sucul şi sarea de lămâie se amestecă împreună cu Gelifiantul cu fructoză într-o oală. Se pun la foc mare, amestecând continuu până la fierbere. Se fierb 3 minute şi apoi se iau de pe foc. Se îndepărtează spuma, dacă e cazul, apoi imediat se toarnă în borcanele pregătite în prealabil. Borcanele se închid cu capace, se răstoarnă şi se lasă sprijinite pe capac.
Sugestie
Încorporaţi în dulceaţă, după fierbere, 2 linguri de lichior de zmeură.
Înapoi
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles