Premii săptămânale pentru mixuri inspirate Premii săptămânale pentru mixuri inspirate

Mixere verticale PHILIPS

1 cod înscris în campanie îți aduce o șansă de a câștiga unul din cele 23 de Mixere verticale PHILIPS Daily Collection. Supe creme, maioneză, frișcă, tocător pentru plante aromatice, nuci, brânză, ciocolată sau ceapă, toate aceste posibilități, într-un singur mixer.

Multicookerul PHILIPS

3 coduri înscrise în campanie îți aduc o șansă de a câștiga Multicookerul PHILIPS. Bucură-te de peste 22 de programe presetate care îți permit să gătești cu ușurință în multe stiluri, de la slow cooking, la gătit la aburi, copt, înăbușit, prăjit și multe altele.

Robotul de bucătărie PHILIPS

5 coduri înscrise în campanie îți aduc o șansă de a câștiga Robotul de bucătărie PHILIPS Avance Collection. Acest robot îți va fi cel mai de preț ajutor din bucătărie, indiferent de ce vrei să gătești. De la tocarea fructelor pentru dulcețuri, până la frământarea aluatului de tarte.

Maşină
Marele premiu

Fiecare cod înscris în promoție îți aduce o șansă în plus la câștigarea marelui premiu: un Volkswagen Variant. Înscrie cât mai multe coduri unice și mașina poate fi a ta! Câștigă mașina care te va duce rapid spre piața sau supermarketul preferat. Detectorul de oboseală, computerul de bord Plus și Sistem de frânare automată "Multi Collision Brake" te vor duce în siguranță unde îți dorești.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles X
×
Promoţia s-a încheiat la data de 31.10.2019, ora 23:59:59.