O excursie pe lună în

  • SpaniaSpania
  • GermaniaGermania
  • ItaliaItalia
  • GreciaGrecia
  • TurciaTurcia

Un voucher pe zi

Voucher

Toate reţetele cu căpşuni

Dulceaţă de căpşuni şi merişoare

Produs utilizat:
Gelifiant cu fructoză
Circa 6 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 700 g căpşuni (cântărite după pregătire)
  • 100 g merişoare uscate 200 ml suc de mere
  • 1 plic Sare de lămâie Dr. Oetker
  • 1 pachet Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker
Pregătire:
Căpşunile se spală, se curăţă şi se taie fin, după care se cântăresc 700 g. Merişoarele se taie fin.
Preparare:
Căpşunile,merişoarele, sucul de mere şi Sarea de lămâie se amestecă bine într-o oală împreună cu Gelifiantul cu fructoză. Se amestecă continuu la foc moderat şi se aduce la fierbere. Se continuă fierberea în clocot timp de 3 minute. Se înlătură spuma şi imediat se umplu până la margine borcanele pregătite în prealabil. Se închid cu capace cu filet, se răstoarnă şi se lasă să stea sprijinite pe capac circa 5 minute.
Sugestie
Dulceaţa poate fi servită şi cu brânză proaspătă (în loc de unt).
Îţi doreşti ceva mai acrişor? Ai putea încerca şi:
Mure Mure Kiwi Kiwi
Preferi gusturile mai dulci? Ai putea încerca şi:
Piersici Piersici Ananas Ananas
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles X