O excursie pe lună în

  • SpaniaSpania
  • GermaniaGermania
  • ItaliaItalia
  • GreciaGrecia
  • TurciaTurcia

Un voucher pe săptămână

Voucher

Toate reţetele cu căpşuni

Dulceaţă de căpşune cu prosecco

Produs utilizat:
Gelfix cu îndulcitor din Stevia
Circa 5 borcane a 200 ml
Ingrediente:
  • 900 g căpşune
  • 100 ml Prosecco
  • 1 plic Gelfix cu îndulcitor din Stevia Dr. Oetker
  • 350 g zahãr
Pregătire:
Se spală căpşunele, se curãþã de codiţe şi de impurităţi, şi se taie în bucăţi mici. Apoi, fructele se pun într-o oalã înaltă şi se adaugă 100 ml de Prosecco.
Preparare:
Se amestecă plicul de Gelfix cu îndulcitor din Stevia cu zahărul şi se adaugă mixul peste căpşune. Compoziţia se aduce la punctul de fierbere şi se lasă să clocotească timp de aproximativ 3-4 minute la foc mare, amestecând continuu. Se ia oala de pe foc, se amestecă 1 minut şi se îndepărtează spuma (dacă s-a format). Apoi se testează consistenţa dulceţii, după care se toarnă în borcane sterilizate, cât este încă fierbinte. La final, borcanele se închid ermetic şi se pun la răcit cu capacul în jos, timp de 5 minute.
Sugestie
Ca să vă bucuraţi de un desert răcoritor şi savuros, adăugaţi dulceaţa ca topping peste îngheţată de vanilie.
Îţi doreşti ceva mai acrişor? Ai putea încerca şi:
Mure Mure Kiwi Kiwi
Preferi gusturile mai dulci? Ai putea încerca şi:
Piersici Piersici Ananas Ananas
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles X