O excursie pe lună în

  • SpaniaSpania
  • GermaniaGermania
  • ItaliaItalia
  • GreciaGrecia
  • TurciaTurcia

Un voucher pe săptămână

Voucher

Toate reţetele cu căpşuni

Dulceaţă de căpşuni cu vin rose

Produs utilizat:
Gelfix cu îndulcitor din Stevia
Circa 5 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 650 g căpşuni (cântărite după pregătire)
  • 200 ml de vin rose
  • 1 plic Gelfix cu îndulcitor din Stevia Dr. Oetker
  • 350 g zahăr
Pregătire:
Căpşunile se spală, se curăţă, se taie mărunt, apoi se cântăresc 650 g. Se măsoară 200 ml de vin rose.
Preparare:
Într-o oală mare, se pun fructele şi vinul, împreună cu zahărul amestecat în prealabil cu conţinutul plicului de Gelfix cu îndulcitor din Stevia şi se urmează paşii din modul de preparare. Amestecând continuu, se aduce compoziţia la fierbere, la foc mare, apoi se continuă fierberea în clocot minim 3 minute. Se îndepărtează eventuala spumă formată şi imediat se umplu până în margine borcanele pregătite în prealabil. Borcanele se închid cu capace cu filet, se răstoarnă şi se lasă sprijinite pe capac circa 5 minute.
Sugestie
Puteţi prepara dulceaţa şi cu căpşuni congelate. În acest caz, trebuie să lăsaţi căpşunile la decongelat în prealabil.
Îţi doreşti ceva mai acrişor? Ai putea încerca şi:
Mure Mure Kiwi Kiwi
Preferi gusturile mai dulci? Ai putea încerca şi:
Piersici Piersici Ananas Ananas
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles X