O excursie pe lună în

  • SpaniaSpania
  • GermaniaGermania
  • ItaliaItalia
  • GreciaGrecia
  • TurciaTurcia

Un voucher pe săptămână

Voucher

Toate reţetele cu caise

Dulceaţă de caise şi mango

Produs utilizat:
Gelfix cu îndulcitor din Stevia
Circa 10 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 500 g caise
  • (cântărite după pregătire)
  • 300 g mango (cântărite după pregătire)
  • 200 ml suc de morcovi
  • 1 plic Gelfix cu îndulcitor din Stevia Dr. Oetker
  • 350 g zahăr
Pregătire:
Caisele se spală, se scot sâmburii, se taie mărunt şi se cântăresc 500 g. Mango se curăţă de coajă, se desprinde pulpa de pe sâmbure, se taie mărunt şi se cântăresc 300 g. Se măsoară 200 ml de suc de morcovi.
Preparare:
Fructele şi sucul de morcovi se pun într-o oală şi se amestecă bine cu zahărul şi plicul de Gelfix cu îndulcitor din Stevia. Amestecul se aduce la fierbere, la foc moderat, sub amestecare continuă. Se fierbe în clocot minimum 3 minute, amestecând continuu. Dacă este cazul, se îndepărtează spuma, după care dulceaţa se toarnă imediat până la jumătatea borcanelor pregătite în prealabil. Borcanele se închid, se răstoarnă şi se lasă circa 5 minute să stea sprijinite pe capac.
Sugestie
Îţi doreşti ceva mai acrişor? Ai putea încerca şi:
Vişine Vişine Mure Mure
Preferi gusturile mai dulci? Ai putea încerca şi:
Piersici Piersici Nectarine Nectarine
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles X